Кои сме ние!

Кои сме ние!

Необикновеното място за самочувствие в сърцето на София!

 

В сърцето на София, на ул. "Гуко" 48, ще откриете PHIBA – салон за коса и нокти – необикновено място за самочувствие. И тук подчертаваме – самочувствие, а не красота, защото вярваме, че тя е следствие от това да се чувствате уверени и доволни от визията си.

 

Веднага щом прекрачите прага на салона, ще се потопите в една по-различна атмосфера, където уютът и професионализмът си партнират, за да ви предразположат да се отпуснете и да се оставите в ръцете на нашите топ стилисти. Във PHIBA може да получите истинско преживяване, до откраднете малко време за себе си, да побъбрите с приятели, докато отпивате чаша ароматно кафе или чай.

 

Освен това, в салона може да намерите едни от най-добрите професионални продукти за коса на световно ниво, както и да се запознаете с работата и интересните проекти на млади дизайнери.

 

Създателят на PHIBA Десислава Гроздева е посветила повече от 18 години в професията и над 15 години в създаването на коси за списания, реклами, музикални клипове, филми и телевизионни предавания. Тя има над 15 филма зад гърба си и е била стилист на стотици реклами и фотосесии. Един от последните проекти, в които Деси участва е продукцията „Till Death”, където е личен фризьор на Меган Фокс.

 

Доверявали са ѝ се и много други световни звезди като Летисия Каста, Колин Фарел, Едуард Бърнс, Жералдин Чаплин, Мартин Шийн, Мила Йовович....и още много други.

 

Дългогодишни клиенти на Деси и приятели на PHIBA са Гала, Стефан, Николов, Стефания Колева, Кремена Халваджан, Асен Блатечки, Калин Врачански, Герасим Георгиев-Геро, Радина Червенова, Поли Генова, Николета Маданска, Нети Добрева и други звезди от българския шоубизнес.

 

Основателят на PHIBA е работила и с режисьори като Peter Wier, направил “Truman Show”, ”Master & Commander” и още велики филми.

 

Деси и екипа ѝ са направили последните 4 сезона на “X factor” България, 8 сезона на „Като две капки вода”, 2 сезона на “Маскираният певец”, били са част от екипа на „Гласът на България” и други предавания от родния ефир.

 

Последните 5 години Деси се занимава и с обучения на фризьори. Тя е един от хората, наложили марката за професионални продукти за коса Kevin Murphy за България и е международен обучител на този бранд. В момента се е отдала на едно от нещата, които много я зареждат - да обучава бъдещи фризьори и да им показва тайните в този необятен, креативен и динамичен свят.