НОВИТЕ РУСИ АНГЕЛИ НА KEVIN.MURPHY

НОВИТЕ РУСИ АНГЕЛИ НА KEVIN.MURPHY

Запознайте се с най-новите ни попълнения за всички блондинки: COLOURING.ANGELS тониращи терапии. Четирите нови терапии за подобряване на цвета добавят блясък и подобрят съществуващия цвят на косата. Могат да неутрализират нежеланите тонове и да подобрят живота на цветовете, без да се натрупват в косата. 


Съдържат екстракт от зехтин, екстракт от зелен чай и масло от гроздови семки, най-новите ни ANGELS овлажняват косата ви, като същевременно подобряват гъвкавостта и добавят допълнителна защита на цвета.

 

Нашият AUTUMN.ANGEL добавя мек, кайсиеви розов цвят за естествени, розово златни или кайсиеви блондинки, докато COOL.ANGEL увеличава хладните, пепелни оттенъци, като премахва упоритите оранжеви нюанси от косата.

 

Използвайте нашия SUGARED.ANGEL за крем, ванилия бежово, за да заглушите нежеланата топлина и да създадете светли тонове или се придържайте към нашия CRYSTAL.ANGEL, за да подобрите съществуващия си цвят, докато осветявате по-светлите нишки.

 

Следвайки нашата култова любима терапия BLONDE.ANGEL, нашите четири най-нови ANGELS се вписват в нашата схема BLONDE за вашата домашна грижа за оцветяване, за да овлажнят, подобрят, възстановят блясъка и освежат боядисаната или естествено русата коса. За да използвате, просто почистете косата с WASH по ваш избор и нанесете желания COLOURING.ANGEL, като оставите 3-5 минути преди изплакване. Можете да използвате ANGEL толкова често, колкото желаете, тъй като пигментите са проектирани така, че никога да не се натрупват върху косата ви!

 

COLOR.ANGELS може да намерите още сега тук!


PANTONE 13-1023 Peach Fuzz е кадифено нежна праскова, чийто всеобхватен дух обогатява сърцето, ума и тялото.

прочети още

От 1 април новият адрес на салона ще бъде ул. „Гурко“ 48.

прочети още

Озаряващото жълто и основното сиво са цветовете на 2021.

прочети още

Едва ли знаете всяка една от тези интересни черти, които само червенокосите притежават.

прочети още

Един от бестселърите в колекцията на Oribe е емблематичният им парфюм за коса, който определено си заслужава да бъде опитан.

прочети още
Бебе в екипа на PHIBA
30 октомври 2020

Създателят на салона Десислава Гроздева стана майка.

прочети още

Лайфстайл марка за младите и младите по сърце, ELEVEN Australia е свежият подход към грижата за косата и тялото.

прочети още

Край на омазняването и утежняването на косата след използване на кристали, олиа и други масла...

прочети още
A-BIT-ORIENT 2017
15 май 2017

Да прегледаме менюто за абитуриентските балове...

прочети още

В началото на всяка година промяната е това, за което най-често мислим

прочети още

Колко често когато сте при фризьор се чудите дали да оставите бакшиш, колко да е, нормално ли е фризьорът да пита толкова много, а ако нещо не ми харесва дали да го кажа? Ще ви помогнем като споделим с вас впечатленията си от етикета в салони, които сме посетили в цяла Европа.

прочети още

Няколко прости правила за добре измита коса

прочети още

Какво да правим когато детето е хванало въшки? Защо не можем да се справим с тях от месеци? Обещаваме да ви дадем ясни и практични инструкции как да се справите с паразитите...

прочети още

Съвети за всички млади момичета, техните майки и трудните разговори за „цветната“ коса...

прочети още

Когато технологиите, науката и боята за коса комбинират най-доброто, резултатът е Color.me на Кевин Мърфи.

прочети още

Най-новата високотехнологична система на Кевин Мърфи, включва три продукта, шампоан REPAIR-ME.WASH и балсам REPAIR-ME.RINSE, както и иновативния продукт наречен RE.STORE, който е възстановяваща терапия и почистващ продукт в едно, продукт използващ технологията "без пяна".

прочети още

Търсим модели за обучение, които биха искали да се боядисат с високо-технологичната боя на Kevin.Murphy-Color.Me. За целта е необходимо:

прочети още