ПОДАРЪК YOUNG.AGAIN с всяка покупка в он-лайн магазина на PHIBA

ПОДАРЪК YOUNG.AGAIN с всяка покупка в он-лайн магазина на PHIBA

YOUNG.AGAIN е следващо поколение терапевтичен флуид без утежняване, обогатено с безсмъртниче, за да се противодейства на процеса на окисляване и стареене. Поглезете се с интензивно подхранена гладка, пълна с живот коса. Нанасяйте ежедневно, за да влеете в косата блясък и защита от топлина и околната среда. 

Начин на употреба: Нанесете YOUNG.AGAIN върху току що измита коса и преди да използвате други стилизиращи продукти. Веднъж изсушен, можете да нанесете малко количество на суха коса, за да подхраните косата си всеки ден. 

Предимства: Богата на хранителни вещества и без хранителни вещества, възстановява еластичността и подхранва косата с блясък, мощни антиоксиданти, овлажнява сухата и повредена коса, интензивно укрепва косата. Изключително подходящ след обезветявания, кичури, балеажи, омбре, за всички дължини и краища, които имат нужда да се "съживят".

Специалната серия от YOUNG.AGAIN 15ml ще получите с поръчката, на който и да е друг продукт от он-лайн магазина на PHIBA. Промоцията е валидна до 16.08.18 или до изчерпване на количествата.

ЕКСКЛУЗИВНО ВЕЧЕ В САЛОН PHIBA!

прочети още

Да прегледаме менюто за абитуриентските балове...

прочети още

В началото на всяка година промяната е това, за което най-често мислим

прочети още

Колко често когато сте при фризьор се чудите дали да оставите бакшиш, колко да е, нормално ли е фризьорът да пита толкова много, а ако нещо не ми харесва дали да го кажа? Ще ви помогнем като споделим с вас впечатленията си от етикета в салони, които сме посетили в цяла Европа и разбира се, етикета в PHIBA.

прочети още

Няколко прости правила за добре измита коса

прочети още

Какво да правим когато детето е хванало въшки? Защо не можем да се справим с тях от месеци? Обещаваме да ви дадем ясни и практични инструкции как да се справите с паразитите...

прочети още

Съвети за всички млади момичета, техните майки и трудните разговори за „цветната“ коса...

прочети още

Когато технологиите, науката и боята за коса комбинират най-доброто, резултатът е Color.me на Кевин Мърфи.

прочети още

Най-новата високотехнологична система на Кевин Мърфи, включва три продукта, шампоан REPAIR-ME.WASH и балсам REPAIR-ME.RINSE, както и иновативния продукт наречен RE.STORE, който е възстановяваща терапия и почистващ продукт в едно, продукт използващ технологията "без пяна".

прочети още

Търсим модели за обучение, които биха искали да се боядисат с високо-технологичната боя на Kevin.Murphy-Color.Me. За целта е необходимо:

прочети още
/div>