• Начало »
 • Новини »
 • 10 причини защо да пробвате непременно боята за коса Color.me на Kevin Murphy

10 причини защо да пробвате непременно боята за коса Color.me на Kevin Murphy

10 причини защо да пробвате непременно боята за коса Color.me на Kevin Murphy

Това, което се намира в тубата на боята за коса е важно, както за здравето на вашата коса, така и за околната среда. Все повече клиенти и колористи по света се вълнуват от качествата на продуктите, които използват. Color.Me е боя за коса, която хидратира и подмладява косата, осигурява невероятно преживяване по време на боядисването, с формула пълна с естествени и нежни съставки, подходящи за всеки тип коса. Тази компактна линия за боядисване впечатлява с отличното си представяне и естествените цветове в палитрата си.

Защо трябва НЕПРЕМЕННО да пробвате Color.Me?

 1. ЕСТЕСТВЕНО ИЗВЛЕЧЕНИ СЪСТАВКИ – Също както тялото ни, така и косата ни има нужда от най-добрите съставки за да е красива и здрава.Color.me използва съставки като масло от ший, мед и алое вера за да хидратира и терапевтира косата и скалпа. Комбинацията от тях създава мощна хидратация, реструктурират и защитават косата от скалпа до върховете. Освен всичко останало, те правят косата блестяща и силна.
 2. БОГАТА НА АНТИОКСИДАНТИ – комбинацията от суперхраните нар и шипка създават UV защита и дълготраен ефект на боята. Тези съставки защитават косъма от влиянията на околната среда като едновременно с това възстановяват и поправят косъма отвътре.
 3. БЕЗ АМОНЯК И PPD – много от раздразненията по скалпа и алергичните реакции по време на боядисване се причинява от тези съставки. Color.Me е формулирана без амоняк и без PPD и използва съставки, които щадящо и нежно оцветяват косата.
 4. 100% ПОКРИТИЕ НА БЕЛИ КОСИ- тази високо технологична боя позволява пълно покритие на белите коси, без значение от типа коса.
 5. ВИНАГИ МИСЛИМ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА - Във фабриките, които се произвежда боята Color.me цялото количество вода, което се използва за почистване на машини и съоражения се пречиства допълнително в специални съоражения и реално тя става по-чиста дори отколкото е дошла в завода.
 6. БЕЗ НАСИЛИЕ – още от създаването си Color.me е под наблюдението на PETA (най-голямата международна организация за закрила на животните), която скоро след това сертифицира боята. Color.me e боя, която не се тества върху животни и това е часто от общата политика на марката да пази и цени природата и животните.
 7. ТЕХНОЛОГИЯТА НА МОЛЕКУЛАРНИТЕ ДВОЙКИ – Color.me използва най-новите технологии за да осигури, че всяка пигментна молекула ще се свърже по категоричен начин когато бъде нанесена на косъма. Това означава по-малко кожни раздразнения и алергични реакции и дълготраен цвят. Нашите специални микро пигменти проникват дълбоко в косъма при минимално отваряне на космените кутикули като резултата е по-бляскава и здрава коса.
 8. МУЛТИ-ТОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ- всеки цвят от каталога на Color.me е внимателно избран за да бъде уникален и естествен и да създаде мулти-тонален финиш върху косъма.
 9. ЦВЕТОВЕ, КОЙТО СЕ СМЕСВАТ – Color.me позволява на колориста да бъде артист и да има свободата да смесва и създава уникални цветове. Формулата на боята е така създадена, че възможностите за цветови миксове са безкрайни и свободата на колориста го поставят на позиция, той сам да може да създаде свой цвят или дори цяла колекция от любими цветови миксове. Боята се разрежда с 5 различни активатора, което я прави уникална сама по себе си.
 10. БОЯТА ЗА КОСА СРЕЩА ТЕХНОЛОГИЯТА – Color.me има специално дигитално приложение, което позволява на фризьора да пази цялата информация за клиентите и формулите им на умния си телефон или таблета си. Може да споделя и поства любимите си резултати мигновено с фризьори навсякъде по света.

Попитайте вашия колорист за боята за коса Color.me by Kevin.Murphy във PHIBA и пробвайте непременно.

Край на омазняването и утежняването на косата след използване на кристали, олиа и други масла...

прочети още

ЕКСКЛУЗИВНО ВЕЧЕ В САЛОН PHIBA!

прочети още

Да прегледаме менюто за абитуриентските балове...

прочети още

В началото на всяка година промяната е това, за което най-често мислим

прочети още

Колко често когато сте при фризьор се чудите дали да оставите бакшиш, колко да е, нормално ли е фризьорът да пита толкова много, а ако нещо не ми харесва дали да го кажа? Ще ви помогнем като споделим с вас впечатленията си от етикета в салони, които сме посетили в цяла Европа и разбира се, етикета в PHIBA.

прочети още

Няколко прости правила за добре измита коса

прочети още

Какво да правим когато детето е хванало въшки? Защо не можем да се справим с тях от месеци? Обещаваме да ви дадем ясни и практични инструкции как да се справите с паразитите...

прочети още

Съвети за всички млади момичета, техните майки и трудните разговори за „цветната“ коса...

прочети още

Най-новата високотехнологична система на Кевин Мърфи, включва три продукта, шампоан REPAIR-ME.WASH и балсам REPAIR-ME.RINSE, както и иновативния продукт наречен RE.STORE, който е възстановяваща терапия и почистващ продукт в едно, продукт използващ технологията "без пяна".

прочети още

Търсим модели за обучение, които биха искали да се боядисат с високо-технологичната боя на Kevin.Murphy-Color.Me. За целта е необходимо:

прочети още
/div>