10 причини защо да пробвате непременно боята за коса Color.me на Kevin Murphy

10 причини защо да пробвате непременно боята за коса Color.me на Kevin Murphy

Това, което се намира в тубата на боята за коса е важно, както за здравето на вашата коса, така и за околната среда. Все повече клиенти и колористи по света се вълнуват от качествата на продуктите, които използват. Color.Me е боя за коса, която хидратира и подмладява косата, осигурява невероятно преживяване по време на боядисването, с формула пълна с естествени и нежни съставки, подходящи за всеки тип коса. Тази компактна линия за боядисване впечатлява с отличното си представяне и естествените цветове в палитрата си.

Защо трябва НЕПРЕМЕННО да пробвате Color.Me?

  1. ЕСТЕСТВЕНО ИЗВЛЕЧЕНИ СЪСТАВКИ – Също както тялото ни, така и косата ни има нужда от най-добрите съставки за да е красива и здрава.Color.me използва съставки като масло от ший, мед и алое вера за да хидратира и терапевтира косата и скалпа. Комбинацията от тях създава мощна хидратация, реструктурират и защитават косата от скалпа до върховете. Освен всичко останало, те правят косата блестяща и силна.
  2. БОГАТА НА АНТИОКСИДАНТИ – комбинацията от суперхраните нар и шипка създават UV защита и дълготраен ефект на боята. Тези съставки защитават косъма от влиянията на околната среда като едновременно с това възстановяват и поправят косъма отвътре.
  3. БЕЗ АМОНЯК И PPD – много от раздразненията по скалпа и алергичните реакции по време на боядисване се причинява от тези съставки. Color.Me е формулирана без амоняк и без PPD и използва съставки, които щадящо и нежно оцветяват косата.
  4. 100% ПОКРИТИЕ НА БЕЛИ КОСИ- тази високо технологична боя позволява пълно покритие на белите коси, без значение от типа коса.
  5. ВИНАГИ МИСЛИМ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА - Във фабриките, които се произвежда боята Color.me цялото количество вода, което се използва за почистване на машини и съоражения се пречиства допълнително в специални съоражения и реално тя става по-чиста дори отколкото е дошла в завода.
  6. БЕЗ НАСИЛИЕ – още от създаването си Color.me е под наблюдението на PETA (най-голямата международна организация за закрила на животните), която скоро след това сертифицира боята. Color.me e боя, която не се тества върху животни и това е часто от общата политика на марката да пази и цени природата и животните.
  7. ТЕХНОЛОГИЯТА НА МОЛЕКУЛАРНИТЕ ДВОЙКИ – Color.me използва най-новите технологии за да осигури, че всяка пигментна молекула ще се свърже по категоричен начин когато бъде нанесена на косъма. Това означава по-малко кожни раздразнения и алергични реакции и дълготраен цвят. Нашите специални микро пигменти проникват дълбоко в косъма при минимално отваряне на космените кутикули като резултата е по-бляскава и здрава коса.
  8. МУЛТИ-ТОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ- всеки цвят от каталога на Color.me е внимателно избран за да бъде уникален и естествен и да създаде мулти-тонален финиш върху косъма.
  9. ЦВЕТОВЕ, КОЙТО СЕ СМЕСВАТ – Color.me позволява на колориста да бъде артист и да има свободата да смесва и създава уникални цветове. Формулата на боята е така създадена, че възможностите за цветови миксове са безкрайни и свободата на колориста го поставят на позиция, той сам да може да създаде свой цвят или дори цяла колекция от любими цветови миксове. Боята се разрежда с 5 различни активатора, което я прави уникална сама по себе си.
  10. БОЯТА ЗА КОСА СРЕЩА ТЕХНОЛОГИЯТА – Color.me има специално дигитално приложение, което позволява на фризьора да пази цялата информация за клиентите и формулите им на умния си телефон или таблета си. Може да споделя и поства любимите си резултати мигновено с фризьори навсякъде по света.

Попитайте вашия колорист за боята за коса Color.me by Kevin.Murphy и пробвайте непременно.


PANTONE 13-1023 Peach Fuzz е кадифено нежна праскова, чийто всеобхватен дух обогатява сърцето, ума и тялото.

прочети още

От 1 април новият адрес на салона ще бъде ул. „Гурко“ 48.

прочети още

Озаряващото жълто и основното сиво са цветовете на 2021.

прочети още

Едва ли знаете всяка една от тези интересни черти, които само червенокосите притежават.

прочети още

Един от бестселърите в колекцията на Oribe е емблематичният им парфюм за коса, който определено си заслужава да бъде опитан.

прочети още
Бебе в екипа на PHIBA
30 октомври 2020

Създателят на салона Десислава Гроздева стана майка.

прочети още

Лайфстайл марка за младите и младите по сърце, ELEVEN Australia е свежият подход към грижата за косата и тялото.

прочети още

Край на омазняването и утежняването на косата след използване на кристали, олиа и други масла...

прочети още
A-BIT-ORIENT 2017
15 май 2017

Да прегледаме менюто за абитуриентските балове...

прочети още

В началото на всяка година промяната е това, за което най-често мислим

прочети още

Колко често когато сте при фризьор се чудите дали да оставите бакшиш, колко да е, нормално ли е фризьорът да пита толкова много, а ако нещо не ми харесва дали да го кажа? Ще ви помогнем като споделим с вас впечатленията си от етикета в салони, които сме посетили в цяла Европа.

прочети още

Няколко прости правила за добре измита коса

прочети още

Какво да правим когато детето е хванало въшки? Защо не можем да се справим с тях от месеци? Обещаваме да ви дадем ясни и практични инструкции как да се справите с паразитите...

прочети още

Съвети за всички млади момичета, техните майки и трудните разговори за „цветната“ коса...

прочети още

Най-новата високотехнологична система на Кевин Мърфи, включва три продукта, шампоан REPAIR-ME.WASH и балсам REPAIR-ME.RINSE, както и иновативния продукт наречен RE.STORE, който е възстановяваща терапия и почистващ продукт в едно, продукт използващ технологията "без пяна".

прочети още

Търсим модели за обучение, които биха искали да се боядисат с високо-технологичната боя на Kevin.Murphy-Color.Me. За целта е необходимо:

прочети още