КАКВО ТРЯБВА ИЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ АКО ИСКАТЕ ФЕНОМЕНАЛНА ЦВЕТНА КОСА ЗА ЛЯТОТО!

КАКВО ТРЯБВА ИЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ АКО ИСКАТЕ ФЕНОМЕНАЛНА ЦВЕТНА КОСА ЗА ЛЯТОТО!

Често се случва да консултираме момичета и техните притеснени майки, заради лудия цвят, който дъщеря им е решила да си направи. Събрахме няколко съвета, които си мислим, че ще спестят много нерви и трудни разговори и ще направят това решение възможно...защото, нали знаете, че „щом си го е наумила, ще го направи“.

ДА, за:

ПОТЪРСЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛНА ПОМОЩ – Отидете в салон, в който колористите знаят много добре как да постигнат желаният ефект като максимално щадят здравината на косата. Това става когато те са опитни и разбира се работят с високо-качествени продукти. Професионалистите диагностицират правилно косата и решават коя ще е най-добрата комбинация за да постигнат желания ефект. Пропърачваме всички тезипромени да правите с висок клас безамонячни бои Color.me на Kevin.Murphy, които са пълни с етерични масла, аминокиселини, косата е с изключителен блясък и запазват младостта.

ПРОУЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО – Разгледайте снимки в платформи като Pinterest, Instagram, Facebook. Харесайте вашата перфектна цветна комбинация, запазете снимката и след това я обсъдете с вашия колорист. Той ще ви даде най-добър съвет, дали цветовете са в гамата, която на вас ще стои добре и дали има нещо, което може да се промени за да стане още по-добре.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТЕНА НА ЛИЦЕТО И ЦВЕТА НА ОЧИТЕ -  „Перфектната“ цветна комбинация винаги трябва да е съобразена с вашите особености и да кара най-хубавите ви черти да са доминиращи. Добрият цвят на косата, може да накара очите ви да заблестят още по-добре, точно като тона и цвета на червилото. Добрите колористи имат допълнителни инструменти. Кутията на Кевин Мърфи пълна с бретони в различни цветове, с които фризьорите ни могат да направят избора на цвят истински, незабравимо преживяване.

ПРОБВАЙТЕ! Ако все още не сте напълно сигурни или имате колебания, пробвайте да оцветите косата с Color.bug, сенките за коса на Кевин Мърфи. Това е вариант да се видите в ярък цвят, но без да увреждате косата, защото този цвят се отмива.

ЦЕНАТА! Цветното омбре или сомбре са супер, но имайте предвид, че това е технически сложна процедура, която е свързана с контролирано изсветляване на вашата коса с подходящ продукт за изсветляване. Тя може да отнеме повече време, в зависимост от състоянието на косата ви и избраната цветова комбинация. След това следва същинското оцветяване. Това е сложен технически процес и много рисков, защото косата може да се увреди категорично. 

БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ! Лятото е перфектното време за подобна промяна. Помислете дали от септември това няма да е в конфликт с  правилата на вашето училище (за тези от вас, които посещават училища с правила J)

 

НЕ ПРАВЕТЕ:

 БОЯДИСВАМ СЕ САМА! Колористиката не е лесна наука. Няма как с купувам си една боя от магазина да стане това, което трябва. Шансът да увредите косата си и да не постигнете нищо е много голям. След това отново ще имате нужда от фризьор, така че по-добре не харчете парите си за бои от магазина. Недейте да разчитате, че след като на опаковката имате рус цвят, вашата коса след нанасяне на боята ще стане също толкова бяло руса, от сега ви казваме НЯМА да стане. Не си правете експерименти и не съсипвйте косата си. Повярвайте ни, видяли сме много такива резултати!

„АЛТЕРАНТИВНИ МЕТОДИ НА БОЯДИСВАНЕ“ Използването на разтворими напитки за боядисване на косата, не просто не е добра идея, да припомним това е напитка за пиене с хранителни оцветители. Не се занимавайте с лепкава коса след подобна манипулация и оцветяване на дрехи и цялата къща. А като завали дъжд...чудо! Ако това беше успешно, всички щяхме да се боядисваме косата с хранителни бои. Нали!?!

Ние винаги сме на линия, ако желаете да се консултирате и запишете час! Младостта не е порок, но от нея определено боли глава...най-вече родителската!

снимка:bangstyle.com


PANTONE 13-1023 Peach Fuzz е кадифено нежна праскова, чийто всеобхватен дух обогатява сърцето, ума и тялото.

прочети още

От 1 април новият адрес на салона ще бъде ул. „Гурко“ 48.

прочети още

Озаряващото жълто и основното сиво са цветовете на 2021.

прочети още

Едва ли знаете всяка една от тези интересни черти, които само червенокосите притежават.

прочети още

Един от бестселърите в колекцията на Oribe е емблематичният им парфюм за коса, който определено си заслужава да бъде опитан.

прочети още
Бебе в екипа на PHIBA
30 октомври 2020

Създателят на салона Десислава Гроздева стана майка.

прочети още

Лайфстайл марка за младите и младите по сърце, ELEVEN Australia е свежият подход към грижата за косата и тялото.

прочети още

Край на омазняването и утежняването на косата след използване на кристали, олиа и други масла...

прочети още
A-BIT-ORIENT 2017
15 май 2017

Да прегледаме менюто за абитуриентските балове...

прочети още

В началото на всяка година промяната е това, за което най-често мислим

прочети още

Колко често когато сте при фризьор се чудите дали да оставите бакшиш, колко да е, нормално ли е фризьорът да пита толкова много, а ако нещо не ми харесва дали да го кажа? Ще ви помогнем като споделим с вас впечатленията си от етикета в салони, които сме посетили в цяла Европа.

прочети още

Няколко прости правила за добре измита коса

прочети още

Какво да правим когато детето е хванало въшки? Защо не можем да се справим с тях от месеци? Обещаваме да ви дадем ясни и практични инструкции как да се справите с паразитите...

прочети още

Когато технологиите, науката и боята за коса комбинират най-доброто, резултатът е Color.me на Кевин Мърфи.

прочети още

Най-новата високотехнологична система на Кевин Мърфи, включва три продукта, шампоан REPAIR-ME.WASH и балсам REPAIR-ME.RINSE, както и иновативния продукт наречен RE.STORE, който е възстановяваща терапия и почистващ продукт в едно, продукт използващ технологията "без пяна".

прочети още

Търсим модели за обучение, които биха искали да се боядисат с високо-технологичната боя на Kevin.Murphy-Color.Me. За целта е необходимо:

прочети още