СМЕНЕТЕ ЦВЕТА НА КОСАТА СИ – НЕ РАБОТАТА, ГАДЖЕТО, АПАРТАМЕНТА...

СМЕНЕТЕ ЦВЕТА НА КОСАТА СИ – НЕ РАБОТАТА, ГАДЖЕТО, АПАРТАМЕНТА...

За да не се случи, така че в желанието си да направим нещо чутовно като начало на новата година, се оказва, че сме сътворили низ от сложни и стресиращи събития, които ще доведат до сходен резултат, ви предлагаме това четиво. Без изненада с настъпването на новата година всички си мечтаем за по-добър живот и бързаме да променяме тези неща около нас, които си мислим, че имат най-голямо въздействие върху нашето огорчение и неудовлетворение, да не кажем тежко – нещастие.

 

Истината обаче е, че много често тези промени са „козметични“, свързани с още повече напрежение и още по-важното, след време носят същото това неудовлетворение и разочарование. Защо? Труден и дълъг разговор с вашия психолог, но накратко клишето, че трябва да променяме възприятията си, да преосмислим и подредим приоритетите си, да изкристализираме себе си и „околностите“, обяснява отчасти защо една промяна за да работи, трябва да е „качествена“.

 

И така, забравете, че ще напуснете работа или ще смените „мързеливото“ си гадже, а се вдъхновете и опитайте да смените най-лесното, което можете и което повярвайте 100% ще доведе до придобиването на такова количество самочувствие, което ще промени света ви за месеци напред. Предлагаме ви нашият „прочит“ на широко обсъжданите цветове, които компанията Pantone официално пропагандира като „модерни“ в началото на всеки сезон. Първата изненада за вас ще бъде сигурно, че всъщност цветовете са 10, а не 1. Така, че кеф, със сигурност ще намерите своя. Цветовете в модата, няма как да не влияят и директно върху цветовете на косата, която разбира се трябва да хармонира и балансира общия ви стайлинг и силует.

 

Създадохме специално за вас този колаж или за да сме по-шик visual board. Нашите три прогнози са:

  1. Washout (снимки B,C,G) – комбинация от цветове на косата ви, които изглеждат като отмити. Чудесна тенденция за тези от вас, които предпочитат впечатляваща коса, но не искат да се боядисват често или не искат силни и витални цветове. Тези комбинации изглеждат фантастично с чудесно разнообразие от нюанси и сякаш са правени с часове. Истината е, че това е лесно постижимо с омбре, балеаж, сомбре или друга отворена техника на изсветляване на косата, която се тонира в подходяща комбинация за вашия тон на кожата и очите, вашите предпочитания и т.н.
  2. Back to nature (снимки A, H, D) – една от най-любимите ни тенденции, защото няма нищо по-красиво от коса, която изглежда здрава, лъскава, с естествен релеф, оттенъци, които са красиви и естествени. Тази тенденция ще ни вълнува следващите няколко години, помнете това! Тенденцията е свързана и с произхода и суровините, както на дрехите, които ще носим, така и на ароматите, с който ще се парфюмираме, така и с качеството на боите за коса, които ще сложим. Ето още една причина да изберете боята Color.Me на Kevin.Murphy - цветовата палитра, които боята има e толкова неповторима и запомняща се, в комбинация със естествените съставки – над 20 амино-киселини, витамини, нар, мед, масло от ший, етерични масла, иновативна технология без амоняк, прави боята отличен избор.
  3. Gold, gold, gold (снимки B, D, E, F, H) – злато за златни момичета! Без значение дали ще става въпрос за руси цветове, медни или богати кестеняви, златото трябва да е много, категорично и Най-накрая се надяваме да видим смели блондинки, които искат златно-руси коси. Повярвайте златото ще извади от тенът и очите ви такива нюанси, каквито не сте подозирали, че имате...

 

Бъдете смели и сменете цвета на косата, не си създавайте излишни главоболие и работете върху „личната“ си промяна.

 

Снимки: Pinterest и Kevin.Murphy


PANTONE 13-1023 Peach Fuzz е кадифено нежна праскова, чийто всеобхватен дух обогатява сърцето, ума и тялото.

прочети още

От 1 април новият адрес на салона ще бъде ул. „Гурко“ 48.

прочети още

Озаряващото жълто и основното сиво са цветовете на 2021.

прочети още

Едва ли знаете всяка една от тези интересни черти, които само червенокосите притежават.

прочети още

Един от бестселърите в колекцията на Oribe е емблематичният им парфюм за коса, който определено си заслужава да бъде опитан.

прочети още
Бебе в екипа на PHIBA
30 октомври 2020

Създателят на салона Десислава Гроздева стана майка.

прочети още

Лайфстайл марка за младите и младите по сърце, ELEVEN Australia е свежият подход към грижата за косата и тялото.

прочети още

Край на омазняването и утежняването на косата след използване на кристали, олиа и други масла...

прочети още
A-BIT-ORIENT 2017
15 май 2017

Да прегледаме менюто за абитуриентските балове...

прочети още

Колко често когато сте при фризьор се чудите дали да оставите бакшиш, колко да е, нормално ли е фризьорът да пита толкова много, а ако нещо не ми харесва дали да го кажа? Ще ви помогнем като споделим с вас впечатленията си от етикета в салони, които сме посетили в цяла Европа.

прочети още

Няколко прости правила за добре измита коса

прочети още

Какво да правим когато детето е хванало въшки? Защо не можем да се справим с тях от месеци? Обещаваме да ви дадем ясни и практични инструкции как да се справите с паразитите...

прочети още

Съвети за всички млади момичета, техните майки и трудните разговори за „цветната“ коса...

прочети още

Когато технологиите, науката и боята за коса комбинират най-доброто, резултатът е Color.me на Кевин Мърфи.

прочети още

Най-новата високотехнологична система на Кевин Мърфи, включва три продукта, шампоан REPAIR-ME.WASH и балсам REPAIR-ME.RINSE, както и иновативния продукт наречен RE.STORE, който е възстановяваща терапия и почистващ продукт в едно, продукт използващ технологията "без пяна".

прочети още

Търсим модели за обучение, които биха искали да се боядисат с високо-технологичната боя на Kevin.Murphy-Color.Me. За целта е необходимо:

прочети още