The Best Of Mens

  • Марка: Kevin Murphy

Коледен промо пакет съдържащ :

1.Stimulate-Me.Wash 250ml. - 

Освежаващ шампоан за мъже, подходящ за ежедневна упоретба. Бергамовата мента и черният пипер събуждат и освежават косата и скалпа. Без парабени и сулфати. 

Основни съставки:

Камфорови кристали - Стимулират циркулацията на скалпа и възстановяват естествения блясък и здравина на косата.

Черен пипер - Абсорбира в косата и скалпа, за да се бори с вредата от свободните радикали, облекчава възпаленията и насърчава по-здравословния разстеж на косата.

Бергамова мента - Доставя влага на сухата или увредена коса от корените до самите връхчета, предпазва от щетите на времето, сухотата и чупливостта. Също така абсорбира бързо и напълно в косата и скалпа, за да се рехидратира, без запушване на кутикулата. Това е особено полезно за химически и топлинно третираната коса. Помага за възстановяване на блясъка на изтощената коса.

Биотиноил Tripeptide-1 Прониква и укрепва косата като същевременно създава защитен щит и се смята за силен протеинов дериват. Той може да поддържа косата във фазата на растеж. От съществено значение за неговата ключова роля в производството на здрава коса в области от кожата на главата, където клетките са ангажирани в репродуктивния процес, помага за намаляване на косопада.

Кератинът и Аминокиселините -  протеиновите молекули са били разбити и са достатъчно малки, за да проникнат в центъра на косъма. Това ще укрепи всички 3 слоя на косъма. Аминокиселините реструктурират косата, която е била повредена или унищожена химически. 

Магданоз  -  Съдържа концентриран количество апигенин, който увеличава притока на кръв към скалпа, насърчаване разстежа на здрава и силна коса. Стимулира растежа на косата, като същевременно удължава фазата на растеж. Природният апигенин е биофлавоноид, който поддържа стените на малките кръвоносни съдове следователно увеличават обращението. Този естествен антиоксидант и силен антисептик, насърчава растежа на косата и дебелина. Той също така насърчава адхезивни протеини в корен и предотвратяването на косопада.

Олеанова киселина -  Притежава антиоксидантни свойства, които имат благоприятен ефект върху косата, което я прави по-силна и здрава. 

2.Stimulate-Me.Rinse 250ml. -

Освежаващ мъжки  балсам за ежедневна употреба. Камфорните кристали, Бергамовата мента и черния пипер помагат за глдки и свежи коса и скалп. Без парабени.

3.Night.Rider 30g. - 

Вакса с матиращ ефект, гъвкава фиксация

Осигурява силна фиксация и груба матова текстура за къси и рошави коси. Без парабени. 

4.Shave.Creme 100ml. -

Крем за бръснене - съдържащ успокоявоащо сандалово дърво, този овлажняващ крем за бръснене е точно това, от което се нуждаете за чисто и комфортно бръснене. Оставя усещане за мекота и гладкост на кожата.

84,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 84,00 лв.
Моля, изберете: